Mijn houtbewerkingsavontuur

Ik kan natuurlijk mijn levensverhaal van A to Z vertellen maar als kind was ik al gefascineerd door hoe alles werkte, of hoe het in elkaar stak. Als jonge snaak heb ik het geluk gehad dat ik vele uren al spelend heb doorgebracht op het bedrijf van mijn vader, genoeg overschotjes van hout om dingen mee te knutselen, en anders was ik thuis niet uit de bak met lego te sleuren.

In mijn tienerjaren heb ik dan actief deelgenomen aan het productie proces en kwam ik in aanraking met metaalbewerking, houtbewerking, mechanisch onderhoud en nog zo veel meer technische facetten. Uiteindelijk heb ik dan toch voor de IT wereld gekozen waar ik na 20 jaar nog altijd in actief ben en mijn brood verdien.

De wereld van IT gaat snel, en ik merkte al snel dat tijd geen grip meer had op mij zodra ik me terug trok in de schuur en daar opnieuw met mijn handen iets te creƫren. Momenteel zijn het vooral meubels voor het eigen huis, maar ik sta open voor het idee ook projecten te doen voor andere mensen.

Via deze website wil ik vooral de belangstelling meten voor maatwerk, mocht je iets zien wat je leuk, of mooi vind, hou jezelf niet in en laat het weten.